Kids@Home Challenge

KIDSatHOME

Beste jongens en meisjes, We moeten ons allemaal thuis vermaken in deze bijzondere tijd en proberen daar samen het beste van te maken. Om het thuis blijven wat leuker te maken heeft de organisatie van de Wenterselse Kwis samen met de JOC en Jong Nederland iets super gaafs bedacht: In het weekend van 25 en 26 april organiseren wij voor alle kinderen van groep 3 t/m 3de klas middelbare de 'Kids@Home challenge'!
Laat je vader of moeder je nu aanmelden en je krijgt zaterdag 25 april om klokslag 10 uur via Whatsapp van ons een lijst met opdrachten die je in en om het huis kunt uitvoeren. Vraag vooral je ouders, broertjes en zusjes om hulp om zoveel mogelijk opdrachten te kunnen voltooien. Per ingeleverde opdracht kun je punten verdienen. Je kiest zelf de opdrachten uit, je hoeft niet alle opdrachten te maken. Dit mag natuurlijk wel!
Diegene die zondag 26 april om 15.00 uur de meeste punten heeft behaald wint de challenge en wint een mooie prijs (gesponsord door de COOP)!
Regels:

  1. Zodra je een opdracht af hebt lever je deze digitaal in. Hoe dat werkt, leggen we je uit na aanmelding.
  2. Kijk bij elke opdracht goed hoe je het moet inleveren, meestal is dit een foto of video.
  3. Je moet op elke foto/video zelf te zien zijn.
  4. Een video mag niet langer dan 30 seconden zijn.
  5. Op zondag na 15.00 uur kun je niks meer inleveren en gaan wij de punten tellen.

Wij wensen iedereen een gezellig weekend en hopen natuurlijk op heeeel veel deelnemers! Delen jullie dit met jullie vriendjes? Iedereen mag meedoen, ook als je niet bij de jeugd zit. Deelnemen aan deze super gave challenge is gratis!
Aanmelden kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de volgende gegevens:

  • voor- en achternaam van het kind
  • leeftijd van het kind
  • mobiel telefoonnummer (om de opdrachten te ontvangen via Whatsapp)

Afdrukken