Afgelast

Vanwege de aangescherpte corona maartregelingen gaat de bijeenkomst van Stichting Rondom de Meren in de kantine van vvDEES op maandag 15 november 2021 NIET door.

Wij hopen dat we nog dit jaar onze plannen met iedereen te kunnen delen .

Mochten er nu al vragen zijn dan kunt u ons altijd bellen of een berichtje sturen.

Met de vriendelijke groeten namens Stichting Rondom de Meren,

Cor Tholen

Afdrukken E-mail

Uitnodiging voor clubs door Stichting Rondom de Meren

Aan alle clubs, verenigingen en andere organisaties in Wintelre

In ’t Blaaike van 1 november 2021 hebt u waarschijnlijk al gelezen van onze plannen Rondom De Meren.
Hieronder leest u wat wij willen.

Meer bewegen, meer beleven, meer verbinding.

De mooie bossen, 2 prachtige meren en sportpark De Meren bieden geweldige kansen om vele mensen extra te laten bewegen en te genieten in en van het groen. Die behoefte leeft bij veel mensen, het moet er echter ook van komen.

Stichting “Rondom de meren” wil samen met verschillende verenigingen uit Wintelre het sportpark aantrekkelijker en meer toegankelijk maken zodat de kansen ook benut worden.

We doen dit door verschillende sportveldjes te realiseren zoals een volleybal-, een minikorfbal- en een pannaveld, een jeu de boules baan, klootschietbaan en een fitnessstrook zodat ook echt iedereen de keus heeft uit verschillende activiteiten die bij hem of haar passen.

Daarnaast leggen we ook een insecten-, fruit- en bloemtuin aan. Deze tuinen zorgen niet alleen voor een grotere biodiversiteit in en rondom het sportpark, maar zullen ook nieuwe activiteiten bieden voor jong en oud, zoals het aanleggen en bijhouden van de tuinen.

Een droom, nu nog wel. Maar bijna realiteit. Stichting Rondom de Meren heeft nl. een geweldig plan ontwikkeld. Dat plan is door Krachtige Kernen al beloond, de gemeente is enthousiast en ook de Dorpsraad staat erachter. Nu wil de stichting het presenteren aan zoveel mogelijk dorpsgenoten, clubs, verenigingen en andere organisaties. Want jullie hulp kan het plan tot een nog groter succes maken.

Uitnodiging: Stichting Rondom de Meren nodigt u uit om de presentatie van het ontwerpplan bij te wonen

Maandag 15 november 2021 om 20.00 uur.

Locatie: clubhuis v.v.DEES.

Afdrukken E-mail

Intro

Stichting Rondom De Meren heeft als doel; Het stimuleren van Sport, Beweging, Natuurbeleving en Natuureducatie op en rondom Sportpark "De Meren" te Wintelre.

We combineren sociale activiteiten met sport en natuurbeleving en -educatie, voor alle doelgroepen in Wintelre en omgeving. Samen, door eendracht en samenspel organiseren we sociale, educatieve en sportieve activiteiten. Dit doen we met de gemeenschap en voor de gemeenschap. Om zo de drempel te verlagen voor iedereen, en in het bijzonder voor die groepen die moeite hebben om te beginnen met bewegen.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan georganiseerde sportactiviteiten voor de jeugd, grootouder-kind activiteiten en georganiseerde sportmiddagen en boswandelingen. Daarnaast hebben we de samenwerking opgezocht met de lokale basisschool, basisschool De Disselboom, om samen sport en natuureducatie te stimuleren. Ook streven we ernaar om met zo veel mogelijk Wintelrese verenigingen samen te werken, waarbij diverse verenigingen ook reeds hebben toegezegd om deze samenwerking aan te gaan.

Naast het organiseren van activiteiten zorgt Stichting Rondom De Meren ook voor de hiervoor noodzakelijke faciliteiten. Dit doen we onder meer door middel van het aanleggen van extra sportfaciliteiten en een insecten- en fruittuin op sportpark “De Meren”.

Als stichting zijn we afhankelijk van vrijwilligers, sponsoren, schenkingen en giften. Meer informatie hierover vindt u op de pagina ‘sponsoring’.

Wilt u meer info, over Rondom De Meren, kijk hier naar de Presentatie, neem contact op met een van de bestuursleden of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken E-mail

Contact

Stichting Rondom De Meren

  • RSIN: 863128051
  • KvK-nummer: 84193875
  • E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Telefoonnummer voorzitter: Cor Tholen: 06-34921198
  • Telefoonnummer penningmeester: Ruud Lemmens: 06-14830617

Afdrukken E-mail

Bestuur en organisatie

De bestuurssamenstelling:
Cor Tholen (voorzitter)
Joris van Hest (Secretaris)
Ruud Lemmens (penningmeester)
Johnny van den Bliek
Noud Moeskops
William van Loon

Beloningsbeleid: de leden van het bestuur ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden, wel hebben zij recht op vergoeding van de door hen in de uitoefening van hun functie gemaakte kosten.

Balans en staat van baten en lasten: volgt na afsluiting van het eerste boekjaar per 31 december 2022.

Afdrukken E-mail

Sponsoren of schenken?

Als stichting zijn we afhankelijk van vrijwilligers, sponsoren, schenkingen en giften.

Voor het doen van een financiële bijdrage kunt u contact opnemen met stichting Rondom “De Meren” met Cor Tholen Tel: 06-34921198, via E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of persoonlijk met een van de bestuursleden.

Afdrukken E-mail

Vrijwilliger, wil je persoonlijk je steentje bijdragen?

Rondom “De Meren” doen we samen.

Als stichting zijn we afhankelijk van vrijwilligers, zoals begeleiders bij activiteiten en mensen die de faciliteiten mee onderhouden. Wil jij je steentje bijdragen, neem contact op met een van de bestuursleden, dit kan persoonlijk, via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of je kunt bellen met Cor Tholen: 06-34921198 of Ruud Lemmens: 06-14830617

Met elkaar, voor elkaar.

Afdrukken E-mail