Intro

Stichting Rondom De Meren heeft als doel; Het stimuleren van Sport, Beweging, Natuurbeleving en Natuureducatie op en rondom Sportpark "De Meren" te Wintelre.

We combineren sociale activiteiten met sport en natuurbeleving en -educatie, voor alle doelgroepen in Wintelre en omgeving. Samen, door eendracht en samenspel organiseren we sociale, educatieve en sportieve activiteiten. Dit doen we met de gemeenschap en voor de gemeenschap. Om zo de drempel te verlagen voor iedereen, en in het bijzonder voor die groepen die moeite hebben om te beginnen met bewegen.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan georganiseerde sportactiviteiten voor de jeugd, grootouder-kind activiteiten en georganiseerde sportmiddagen en boswandelingen. Daarnaast hebben we de samenwerking opgezocht met de lokale basisschool, basisschool De Disselboom, om samen sport en natuureducatie te stimuleren. Ook streven we ernaar om met zo veel mogelijk Wintelrese verenigingen samen te werken, waarbij diverse verenigingen ook reeds hebben toegezegd om deze samenwerking aan te gaan.

Naast het organiseren van activiteiten zorgt Stichting Rondom De Meren ook voor de hiervoor noodzakelijke faciliteiten. Dit doen we onder meer door middel van het aanleggen van extra sportfaciliteiten en een insecten- en fruittuin op sportpark “De Meren”.

Als stichting zijn we afhankelijk van vrijwilligers, sponsoren, schenkingen en giften. Meer informatie hierover vindt u op de pagina ‘sponsoring’.

Wilt u meer info, over Rondom De Meren, kijk hier naar de Presentatie, neem contact op met een van de bestuursleden of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken E-mail

Contact

Stichting Rondom De Meren

  • RSIN: 863128051
  • KvK-nummer: 84193875
  • E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Telefoonnummer voorzitter: Cor Tholen: 06-34921198
  • Telefoonnummer penningmeester: Ruud Lemmens: 06-14830617

Afdrukken E-mail

Bestuur en organisatie

De bestuurssamenstelling:
Cor Tholen (voorzitter)
Joris van Hest (Secretaris)
Ruud Lemmens (penningmeester)
Johnny van den Bliek
Noud Moeskops
William van Loon

Beloningsbeleid: de leden van het bestuur ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden, wel hebben zij recht op vergoeding van de door hen in de uitoefening van hun functie gemaakte kosten.

Balans en staat van baten en lasten: volgt na afsluiting van het eerste boekjaar per 31 december 2022.

Afdrukken E-mail

Sponsoren of schenken?

Als stichting zijn we afhankelijk van vrijwilligers, sponsoren, schenkingen en giften.

Voor het doen van een financiële bijdrage kunt u contact opnemen met stichting Rondom “De Meren” met Cor Tholen Tel: 06-34921198, via E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of persoonlijk met een van de bestuursleden.

Afdrukken E-mail

Vrijwilliger, wil je persoonlijk je steentje bijdragen?

Rondom “De Meren” doen we samen.

Als stichting zijn we afhankelijk van vrijwilligers, zoals begeleiders bij activiteiten en mensen die de faciliteiten mee onderhouden. Wil jij je steentje bijdragen, neem contact op met een van de bestuursleden, dit kan persoonlijk, via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of je kunt bellen met Cor Tholen: 06-34921198 of Ruud Lemmens: 06-14830617

Met elkaar, voor elkaar.

Afdrukken E-mail