Rabo Verenigingsprijs 2016 Aanmelden

Het is een maatschappelijke tendens dat het steeds moeilijker wordt om aan vrijwilligers te komen. Toch zetten verenigingen, stichtingen en organisaties ondanks dit tekort nog steeds veel verenigingsactiviteiten op.
Om onze blijk van waardering te uiten heeft Rabobank Oerle-Wintelre in 2006 de Rabobank Verenigings Prijs in het leven geroepen.

 

Het  reglement is hier  reglement te vinden .


Dit jaar zijn geldprijzen: een eerste prijs van € 750,- en een tweede prijs van  € 400,- en een derde prijs van € 200.


Voor verenigingsprijs 2016 sluit inschrijving op 27 december 2016.

Mogelijk heeft u reeds uw organisatie aangemeld, zo niet laat deze kans dan zeker niet voorbij gaan via het aanmeldformulier .

Op zondag 8 januari 2017 is het dan zover dat de gehele Wintelrese bevolking de mogelijkheid wordt geboden om in de Rosdoek tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst uit de drie, door de jury genomineerde organisaties, de winnaar te kiezen. Mogelijk is dan de door u voorgedragen organisatie een van deze drie genomineerden.
Ook als uw organisatie niet door uzelf is aangemeld kunt u toch tot een van deze drie genomineerde organisaties behoren. (anderen wordt namelijk ook de mogelijkheid geboden om uw organisatie aan te melden).

De aanwezigen op de nieuwjaarsmatinee zullen dan op zondag 8 januari via stemming de prijzen bepalen.

Verder hopen we op een gezellige Nieuwjaarsbijeenkomst met veel Wintelrese organisaties, welke opgeluisterd zal worden door Fanfare-Drumband Sint Willibrordus en niet te vergeten het leerlingenorkest.

 

Afdrukken E-mail