Busreis 2019

 

Busreis 2019.

Bezoek Basiliek Oudenbosch en Wllemstad

Op woensdag 19 juni 2019 houden we weer onze jaarlijkse busreis, waarbij we dit jaar een bezoek brengen aan West-Brabant. Onderweg is er vanzelfsprekend een stop voor koffie/thee met gebak. Daarna doen we eerst Ridderkerk aan, waar we een demo chocolade maken krijgen. We zien hoe het proces verloopt van cacaoboon tot bonbon. En ..... natuurlijk wordt er ook geproefd!

Hierna riijden we door naar Terheijden voor een heerlijke lunch. Daarna volgt een rondrit met gids door de prachtige westhoek van onze provincie. Hierbij wordt een bezoek gebracht aan de basiliek van Oudenbosch, welk een verkleinde kopie is van de Sint Pieter in Rome. Ook hier worden we bijgepraat door een gids, die van alles vertelt over de geschiedenis van deze bijzondere kerk. Daarna staat het vestingstadje Willemstad op het programma. Het is aangelegd als onderdeel van de vesting Holland en heeft daardoor de kenmerkende plattegrond, die bij vestingen hoorde. Hier heeft iedereen even wat vrije tijd om op eigen gelegenheid Willemstad te verkennen of om een terrasje te pikken.

Daarna gaan we terug naar restaurant "de Gouden Leeuw" in Terneuzen voor het diner.

We hopen rond 21.00 uur weer terug te zijn in ons vertrouwde Wintelre.

Om 08.30 vertrekt de bus vanaf de Kerkstraat bij Gemeenschapshuis de Rosdoek richting West-brabant.

De dagtocht kost inclusief 2x koffie/thee met gebak, lunchbuffet met kroket, rondrit onder leiding van gids, bezoek basiliek Oudenboch en Willemstad, diner en vervoer per luxe toeringcar 65,00 euro per persoon.

Aanmelden kan tot 14 juni 2019 bij Ella Fonken, Margrietaan 33 middels de aanmeldstrook of via de mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De deelnamekosten kunnen uitsluitend voor dezelfde datum overgemaakt worden op rekeningnummer NL72RABO0158103327 van KBO Wintelre met vermelding van Busreis 2019 en de naam.

Betalen is ook aanmelden

het bestuur.

Afdrukken E-mail