Happen en Stappen 28 augustus 2019

Happen en stappen 28 augustus 2019.

Op woensdag 28 augustus staat de tradtionele, culinaire wandeling voor ouderen door Wintelre weer op het programma. Op 6 locaties zijn we dan van harte welkom om ons eens lekker te laten verwennen.

We starten om 11.45 bij Gemeenschapshuis de Rosdoek, waar we bij elkaar komen en waar de groepsindeling bekend gemaakt zal worden. Iedere groep krijgt een leider, die voor de groep de route en de tijd in de gaten houdt. Om 12.00 uur worden we op het eerste adres verwacht. De leiders kennen ook de volgorde van de te bezoeken eetgelegenheden, zodat we alle lekkere hapjes zonder problemen kunnen proeven. Natuurlijk staat er op elke halte van deze wandeling ook een drankje naar keuze klaar. We sluiten het geheel om 17.00 uur af in de voormalige theetuin aan de Nie. Hier zal ook het nagerecht geserveerd worden. Ook staan daar nog 2 gratis drankjes voor de deelnemers klaar. Daarna kost iedere consumptie 1 euro per stuk.

Het wordt weer een heel ludiek evenement, dat je zeker mee moet maken. Daarom rekenen we op een grote deelname door onze leden.

De deelnamekosten zijn zo laag mogelijk gehouden en bedragen 10 euro per persoon. Deze zien we graag bij voorkeur overgemaakt worden op rekeningnummer NL72RABO0158103327 van KBO-Wintelre met vermelding van der naam en het adres van de deelnemer.

Opgeven kan bij Harrie Antonis, Korenbloemlaan 10, of telefonisch 040-2052329 of via de mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op de inschrijving stopt bij 100 personen.

Meer mensen kunnen onze gastvrouwen en heren niet behappen. Betaling is de maatstaf om deel te nemen. Vol is Vol. Men komt dan op een reservelijst, voor als er mensen afhaken.

Graag aanmelden voor 19 augustus 2019; Dit in verband met de voorbereidingen en de inkopen door onze koks.

Het bestuur.

Afdrukken E-mail