Reglement Zeskamp

REGLEMENT DORPSZESKAMP WINTELRE

 1. Namen van deelnemers (van zaterdag en zondag) moeten worden ingeleverd bij: Ellen Smits-Ansems, Veneind 2, tel. 06-41774535, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 2. Elke ploeg moet zorgen voor een joker, welke kan staan en voorzien is van naam. De jokers worden gejureerd, hieraan is een prijs verbonden.
  Jokers dienen voor aanvang van de spelen gezet te worden bij de proef waarop men dubbele punten wil behalen.
 3. Ieder team moet voorzien zijn van een coach die niet meespeelt, 6 Dames en 6 Heren. Er mogen meerdere Dames en Heren als reserve meedoen.
  De namen van het team moeten bij de jury bekend zijn. (Alle spelers behoren 16 jaar of ouder te zijn, indien dit niet haalbaar is mogen er maximaal 2 spelers van 15 jaar oud meedoen).
 4. De coach moet woonachtig zijn in Wintelre of, mits vooraf goedgekeurd, elders.
 5. Elk team dient tijdig bij de desbetreffende onderdelen aanwezig te zijn. Is men te laat dan kan diskwalificatie voor dit onderdeel een gevolg zijn.
 6. Elk team dient zorg te dragen voor een uniforme kleding welke tijdens de onderdelen gedragen dient te worden, uitgezonderd de waterproeven.
 7. Gymschoenen zijn verplicht, dus geen spikes of voetbalschoenen.
 8. De jury beslist over het behaalde resultaat bij een proef. Alleen de coach kan vragen stellen.
 9. De maximale speeltijd per proef is 8 min., tenzij anders is aangegeven. De wisseltijd is 5 min. Het begin- en eindsignaal van elke ronde wordt centraal aangegeven.
 10. De punten behaald op het onderwerp waar de joker is ingezet tellen dubbel.
 11. Alle ploegen dienen uiterlijk 12.00 uur aanwezig te zijn. Alle coaches dienen uiterlijk 11.30 uur aanwezig te zijn op het terrein, i.v.m. rondleiding langs de proeven.
 12. Tijdens de spelen mag onder geen enkele voorwaarde een deelnemende speler vervangen worden.
 13. Wanneer bij een totale einduitslag 2 of meerdere ploegen gelijk geëindigd zijn, telt het aantal hoogste klasseringen.
 14. In gevallen waarin het reglement niet voorziet beslist de jury. Tegen deze beslissing is geen beroep mogelijk.
 15. Ieder doet mee op eigen risico.
 16. Verlies of diefstal valt niet onder de verantwoordelijkheid van de organisatie.

Afdrukken E-mail