Clubinfo

Korfbalvereniging Winty

Clubinfo

*Algemene informatie*

Lidmaatschap

Aanmelden nieuwe leden:
Nieuwe jeugdleden (t/m Junioren A) kunnen zich aanmelden, voor 1 mei, bij Paulette van Ham.
De contactgegevens staan in het oranje boekje.
Nieuwe leden voor Senioren kunnen zich aanmelden bij de wedstrijdsecretaresse.
Bij opgave dient men een pasfoto, met achterop het adres en de geboortedatum, in te leveren. Een lidmaatschap duur altijd tot het einde van het lopende seizoen.

Opzegging lidmaatschap:
Opzegging dient schriftelijk te gebeuren bij Maartje van Hest.
Dit moet uiterlijk gebeuren voor 1 april. Na deze datum zal men worden ingedeeld voor het volgende seizoen en is men de contributie ovet het gehele seizoen verschuldigd. Tussentijds afmelden is in principe niet mogelijk. Bij tussentijds afmelden kan geen teruggave plaatsvinden van de verschuldigde contributie voor het resterende seizoen in verband met vooraf af te dragen bondscontributie door de vereniging.

Adreswijzigingen:
Adreswijzigingen moeten schriftelijk doorgegeven worden aan de wedstrijdsecretaresse.
Het is namelijk zeer vervelend als men verhuist en dit niet eventjes laat weten!

Tenue

Rokje en T-shirt
Het is verplicht een zwarte rok te dragen en een oranje shirt. Shirtjes worden per team geregeld. Rokjes worden afgehaald (of geruild) bij Marian Liebregts. Shirtjes, rokken en eventueel trainingspakken zijn per team geregeld en blijven eigendom van de vereniging en dienen te worden ingeleverd bij afmelding als spelend lid.
Let op! Voor het (ver)maken van het rokje dien je zelf te zorgen.

Sokken
Alle leden zijn verplicht om korfbalsokken van Winty te dragen. Dit zijn oranje sokken met een zwart korfje erop. Deze sokken kun je bij het aangaan van je lidmaatschap aanschaffen voor 5 euro per paar. Prijswijzigingen voorbehouden. Voor een nieuw paar sokken kun je je melden bij Marjan Liebregts.

Overbroekje
Het is verplicht onder je rokje een zwart overbroekje met korte pijpjes te dragen. Hiervoor dien je zelf zorg te dragen.

Aanbevolen schoeisel:
Voor wedstrijden op het veld:
Op het veld draag je voetbalschoenen. Het is niet toegestaan halve sokjes te dragen in je voetbalschoenen. Het is ten zeerste af te raden voetbalschoenen aan te hebben op de fiets!


Wedstrijden in de zaal:
In de zaal draag je sportschoenen die geen zwarte zool hebben. Draag bij voorkeur geen gymschoentjes, maar stevige sportschoenen.

*Contributie*

Voor het seizoen 2006 – 2007 bedraagt de contributie voor:

·Senioren: € 95,00 per jaar
·Junioren: € 80,00 per jaar
·Aspiranten: € 70,00 per jaar
·Pupillen: € 64,00 per jaar
·Welpen: € 58,00 per jaar

Een korfbalseizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Je bent contributie over het gehele jaar verschuldigd. Indien je je niet hebt afgemeld als spelend lid voor 1 april 2006, ben je contributie verschuldigd over het hele komende seizoen.

Wij verzoeken je vriendelijk doch dringend de contributie tijdig over te maken op bankrekeningnummer 1581.03.796 t.n.v. korfbalvereniging Winty Wintelre o.v.v. naam, contributie en seizoen. Hiervoor ontvangen de leden begin augustus een nota. De contributie dient aan het einde van de maand augustus betaald te zijn.

Betaalwijze: Winty biedt ook het gemak van automatische incasso. Bij de contributienota heeft u de mogelijkheid een machtigingskaart hiervoor in te vullen. Winty zorgt er dan zelf voor dat de contributie ieder jaar tijdig geincasseerd wordt. U heeft hier dan dus geen omkijken meer naar!

Heeft men de contributie voor aanvang van het nieuwe seizoen niet betaald, dan mag men pas deelnemen aan de wedstrijden, nadat deze alsnog is voldaan!

Leden die alleen mee trainen
Speelsters die zich te laat hebben aangemeld om nog deel te kunnen nemen aan de competitie, hebben de mogelijkheid om alleen mee te trainen. Zij mogen iedere week mee trainen en met alle activiteiten meedoen. Zij mogen alleen het hele seizoen geen competitiewedstrijden meespelen. Voor deze leden is de contributie als volgt verdeeld:
·Kinderen die zich aanmelden in de periode september-december, betalen de helft van de contributie van het team waar ze eigenlijk in zouden vallen.
·Kinderen die zich aanmelden vanaf januari, betalen een vierde deel van de contributie van het team waar ze eigenlijk in zouden vallen.

Voor de welpen gelden afwijkende regels, omdat zij misschien wel al tijdens het seizoen mee kunnen gaan spelen. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij de jeugdcommisie. In dat geval wordt gewoon de gehele contributie betaald die voor de welpen van toepassing is.

Kinderen die gedurende het seizoen mee komen trainen, dienen dit ook door te geven aan de penningmeester en aan Paulette van Ham.

*Competitiezaken*

Trainingen:

Door alle teams wordt tijdens de veldcompetitie getraind op het veld bij onze accomodatie 'De Driespan'. Tijdens de zaalcompetitie wordt gebruik gemaakt van een tweetal accomodaties t.w. gemeenschapshuis 'De Rosdoek' en sporthal 'De Ladder' in Knegel.

DE zaaltrainingen in Sporthal 'de Ladder' duren van de eerste donderdag in november tot en met de laatste donderdag in februari. In gemeenschapshuis 'de Rosdoek' wordt getraind vanaf en totdat de klok wordt verzet. De rest van het seizoen wordt er op het veld getraind.

Afmelden voor trainingen:
Dit moet gebeuren bij je eigen train(st)er. Laat dit zo snel mogelijk weten. Dus bij voorkeur niet pas een uur voor aanvang van de training. Het is niet toegestaan je af te melden via teamgenoten, vriendinnetjes of zusjes.

Afgelasting van een training
Dit krijg je te horen via de trainster. Deze krijgt het op haar beurt te horen van de jeugdcommissie.Belangrijk:
*Voor jeugdteams die in sporthal 'de Ladder' in Knegsel trainen geldt dat het vertrek altijd vanaf het schoolplein is.
* Na iedere training behoort het materiaalhok netjes te worden achtergelaten. Zorg ervoor dat alle spullen op de juiste plaats worden opgeborgen.
*Het is aan te raden te zorgen voor droge kleding voor na de training, met name bij nat weer. Er is een mogelijkheid tot douchen, dus zorg voor douchespullen!

Wedstrijden:

Bij korfbal bestaat een seizoen uit een veldcompetitie en een zaalcompetitie. De veldcompetitie vindt plaats in de maanden september t/m oktober en van maart t/m april. De zaalcompetitie vindt plaats van november t/m februari.

Afmelden voor wedstrijden:
Dit moet gebeuren bij de eigen leid(st)er. Dit geldt ook voor het afmelden bij toernooien.

Afgelasting van wedstrijden:
Dit krijg je te horen via de leid(st)er. Deze krijgt het op zijn/haar beurt te horen van de wedstrijdsecretaresse.

Elk teamlid ontvangt een wedstrijdprogramma van de eigen leid(st)er. Het wedstrijdprogramma wordt tevens opgehangen in het kleedlokaal.
Verder is natuurlijk ook via deze site het wedstrijdprogramma te bekijken. Ga naar competitie en klik op 'Wedstrijdprogramma en uitslagen'.
Vervoer naar wedstrijden De leid(st)er verstrekt aan elke speelster een wedstrijdprogramma. Bij de uitwedstrijden en alle zaalwedstrijden is vermeld wiens ouders voor vervoer dienen te zorgen. Zorg dat je altijd op tijd aanwezig bent. Ouders die rijden dienen in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en een geldige auto- en inzittendeverzekering voor het aantal personen dat ze vervoeren.

Reiskostenvergoeding:
Voor het rijden kan een reiskostenvergoeding aangevraagd worden. Geef hiervoor de volgende gegevens door aan de penningmeester (op papier of per email): Je naam, het team waarvoor je hebt gereden, de rijdata en het aantal kilometers.

Douchen na de wedstrijd:
Na het sporten is er een mogelijkheid om te douchen. Zorg dus dat je een handdoek en droge kleding bij je hebt.

Scheidsrechterscursus:

Iedereen die zestien jaar wordt, wordt automatisch opgegeven voor de scheidsrechterscursus. Hiervan wordt je natuurlijk wel op de hoogte gebracht. Dit is echter wel verplicht.

Naar boven

 

Afdrukken E-mail