Nieuws

Korfbalvereniging Winty

Nieuws

Vrijdag 4 januari 2008:
Gister heeft de jaarlijkse playbackshow weer plaatsgevonden. Ook dit jaar was het weer een enorm succes met maar liefst 11 optredens en als toegift nog een surprise-act verzorgd door de Aspiranten B. Met het nummer Adem in, adem uit van het junior songfestival hebben Lenneke van Diessen, Evelien Egelmeers en Sanne Kaptijns terecht gewonnen. Gefeliciteerd!
Er zijn vele cd's verkocht die men op zaterdag 5 januari bij u thuis komt brengen.

Zaterdag 13 oktober:
Weer 3 kampioenen erbij! Vandaag zijn de D1, E1 en de C1 kampioen geworden!! Gefeliciteerd!! De D1 en de E1 speelde tegelijk hun kampioenswedstrijd. De D1 won met 3-1 van Vriendschap en de E1 versloeg Eurogirls met 5-0. De C1 speelde de kampioenswedstrijd uit in Vessem. Hier hebben ze gewonnen met de verpletterende uitslag van 0-7.

Zaterdag 8 september:
De kampioenen van het afgelopen seizoen, de E1 en de D2, zijn vandaag gehuldigd. De huldidiging vond plaats in Eersel. De kampioenen werden gehuldigd door Patrick Lodewijks.

Zondag 26 augustus 2007:
Het rosolotoernooi was ook dit jaar weer een succes voor winty, met maar liefst twee 1e prijzen, drie 2e prijzen en een 3e prijs!
De aspiranten C1 en de senioren 2 hebben beide de 1e prijs behaald. De pupillen D1, E1 en de senioren 1 hebben de 2e prijs behaald. Tot slot hebben de aspiranten C2 de derde prijs behaald.

Maandag 25 juni 2007:
Vandaag heeft het scheidsrechtersexamen plaats gevonden. Voor Winty namen maar liefst 8 speelsters deel. Jacobine, Janneke, Jose, Mirthe en Pleun hebben deze cursus met succes afgsloten, gefeliciteerd! Voor de andere 3 bleek de cursus iets te moeilijk, zij krijgen volgend jaar een herkansing.

Zaterdag 19 mei 2007:
Zijn de E1 en de D2 kampioen geworden!! Gefeliciteerd!! De E1 heeft met 2-0 van Klimroos gewonnen en de D2 heeft Vessem verslagen met 7-2!
Helaas heeft de B1 de kampioenswedstrijd tegen DSV niet weten te winnen. De wedstrijd eindigde 6-3 in het voordeel van DSV.

Vrijdag 5 januari 2007:
Gister heeft de jaarlijkse playbackshow weer plaatsgevonden. Ook dit jaar was het weer een enorm succes met maar liefst 14 optredens en als toegift nog een surprise-act verzorgd door de junioren. Bij de categorie jongsten hebben Teunie, Nikki, Wendy en Vera gewonnen met het nummer Chips in Black. Bij de categorie oudsten hebben Berthe, Lissanne en Sandra gewonnen met het nummer Hide and Seak.
De foto's van deze avond komen zo snel mogelijk op de site! Er zijn vele cd's verkocht die men op zaterdag 6 januari bij u thuis komt brengen.
Verder is er nog medegedeeld dat aanstaande zondag 7 januari tijdens het nieuwjaarsconcert van de fanrare de verenigingsprijs uigerijkt gaat worden. Hiervoor is de korfbalclub ook aangemeld. Het is afwachten of we bij de drie genomineerden zitten. Kom daarom met zo veel mogelijk korfbalfans om te stemmen, zodat onze club deze prijs in ontvangst kan nemen!!

maandag 8 januari 2007:
Zondag werd tijdens het nieuwjaarsconcert bekend gemaakt dat Winty genomineerd was voor de verenigingsprijs van 1000 euro. Helaas waren er niet zoveel Winty aanhangers aanwezig zodat er maar 35 van de 188 stemmen naar Winty uitgingen. Met als gevolg dat de verenigingsprijs niet voor Winty was, maar voor de stichting jeugdbelangen.

Naar boven

 

Afdrukken E-mail