Wat bieden we?

Een leuke club waar iedere week dezelfde groep kinderen of jongeren, met dezelfde leiding, bij hetzelfde clubgebouw, op dezelfde tijd, steeds weer andere dingen doen. Jong Nederland kiest voor veelzijdige activiteiten. Voor spel, sport en creativiteit. Je kunt bij JN van alles doen: spelen, ravotten, sporten, knutselen, speurtochten lopen, toneelstukjes opvoeren, heel veel spelletjes en nog veel meer.

Naast de wekelijkse groepsavond zijn er door het hele jaar heen nog andere activiteiten. Deze kun je o.a. vinden in de kalender. Het hoogtepunt van het jaar is ons zomerkamp. 5 dagen gaan we met z'n allen kamperen in een andere blokhut. Deze week wordt ingevuld met sport en speldagen, een dagje uit en activiteiten die samenhangen met het thema van het kamp.

Een groepsavond duurt anderhalf uur en wordt voornamelijk ingevuld met sport, spel, creativiteit en buitenleven. Er wordt ook weleens een avond gezwommen of met thema's gewerkt. Verder wordt er speciale aandacht besteed aan sinterklaas, kerst en carnaval. Vaak wordt dit met meerdere groepen tegelijk gevierd.

Afdrukken E-mail