Verslag infoavond plan Koemeerdijk fase2

 

PLAN KOEMEERSDIJK FASE2

Woensdag 21 oktober werd in de Rosdoek een goed bezochte informatieavond gehouden waarin de aangepaste plannen van uitbreidingsplan Koemeersdijk gepresenteerd werden. Zowel de jongeren als de senioren waren goed vertegenwoordigd.

Leefbaar Wintelre begon de avond waarin o.a. de noodzaak van uitbreiding in Wintelre gemotiveerd werd, waarna de gemeente de nieuwe plannen en mogelijkheden presenteerde. Notaris en Rabobank gaven hierna uitleg over wat praktische zaken waarmee je te maken krijgt bij eventuele koop of huur.

 

De tweede fase zal, waar eerst sprake was van 35 woningen, nu 40 woningen ingepland worden. Het project is vooralsnog zeer flexibel, vooral waar het gaat om b.v. het type woningen. Aan de hand van voorkeuren van potentiele geinteresseerden voor een woning en projectontwikkelaars, waar de gemeente nog mee in gesprek is, worden de uiteindelijke keuzes bepaald.

Om deze keuzes goed te af te stemmen met elkeer zal later de werkgroep Wonen van Leefbaar Wintelre wederom een informatiebijeenkomst beleggen.

Volgens de gemeente zullen er niet eerder dan voorjaar 2017 woningen betrokken kunnen worden.

 

De presentaties van de avond zijn hier te vinden.

fase2 koemeer

Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de site van de gemeente.

 

Indien men interesse heeft in een koop of huurwoning dan verzoeken wij u dit te melden bij Leefbaar Wintelre, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw aanmelding wordt natuurlijk vertrouwelijk behandeld en is geheel vrijblijvend.

 

Afdrukken E-mail